OM OSS

MAFFTEC NORD är pålitligt företag med erfaren personal som växer i snabbt i Skåne trakterna. Vi har vår egen maskinpark som består av större anläggnings maskiner. MAFFTEC är ett företag med stora ambitioner att bli en av Sveriges största mark & anläggningsföretag inom de närmsta åren. 

MAFFTEC lägger stort fokus på kunden, vi söker efter långsiktiga relationer just därför prioriterar vi er och alla eran projekt med noggrannhet och kvalité. För att kunna erhålla alla våran kunder nöjda arbetar vi så effektivt som möjligt enligt de mest krävande standarderna och med de senaste teknikerna

Vi sköter dessutom totalentreprenader gällande markarbeten så att ni kan skifta er fokus och lägga mer tid på de andra aspekterna gällande bygget. Vi håller er informerade under alla arbetsmoment och underlättar det för er genom att spara er tid som ni kan applicera någon annanstans.


VÅRT TEAM

Vårt företag består av vänliga, erfarna och mycket skickliga anläggare, ekonomi ansvariga samt projekt ledare.

MAFFTEC har rätt kompetenser för att kunna utföra eran projekt, vi kan hjälpa till under alla arbetsmoment. När ni väljer MAFFTEC som samarbetspartner får ni ett pålitligt företag med erfarenhet i branschen som prioriterar er som kunder och som alltid levererar med högsta kvalitet. Vi arbetar så effektivt som möjligt enligt de mest krävande standarderna och med de senaste teknikerna.